Neboisa
1/23/2010 03:21:07 am

Mă gândesc uneori, cu o tristă delectare, că dacă într-o zi, într-un viitor căruia - poate - nu-i voi mai aparţine, emisiunea pe care o faceti şi-ar urma cursul, mi-aş dori cu toata puterea sufletului meu să mă nasc din nou... Tot ceea ce ne înconjoară devine o parte din noi înşine. A împărtăşi muzica înseamnă a obiectiva visuri, înseamnă a crea o lume exterioară care ne oferă recompensa evidentă a faptului de "a fi". Sa nu te stingi... Cu drag, Vasi.

Reply
Carmen & Maria
1/25/2010 03:02:42 pm

Multumim Vasi ca esti aproape. Ramai cu noi in continuare in acea "lume exterioara" de care vorbeai si impreuna o sa incercam sa nu lasam sa se "stinga" ceea ce am inceput. Cu drag, Carmen & Maria.

Reply
Florin Silvasan
1/26/2010 03:36:02 am

Emisiunea voastra poate unge la suflet. V-am ascultat-o din Spania. Eu sunt din Castau. Il cunosc pe Florin Jurj si pe dl Brilinschi. De voi nu am auzit pana acum dar se pare ca voi mai auzi. Stie sefu ce sa aleaga pentru calitatea radioului. Mergeti inainte ca merita.
Florin

Reply
Martin Calinescu
1/26/2010 02:37:20 pm

Bravo fetelor.Emisiunea este super faina dar trebuie sa fiti mai vioaie. Ideea de a reinvia folkul la RC este una super. Cea facuta de camelia era mai searbada in muzica dar mai vie in comentarii. Ar fi bine sa fie mai variata si mai vesela.

Reply
Camelia
1/27/2010 04:36:30 am

Vad ca numele meu este pomenit aici. Stii Nunule, daca citesti mesajele aici, ce am oferit eu si ce a iesit pana la urma? Fetele tale(sau scuze, poate doamnele) au portofoliu bun, cultura buna, mai greu e cu entuziasmul si cu exprimarea acroshabila. Ma bucur ca ai lansat o noua emisune de folk. Mai ales in momente de astea de criza sa pornesti ceva se cheama NUNULISM. Ma bucura mai ales ca bucuria de a nu fi uitata care e mai mare decat orgoliile muieresti, pe care tu le cunosti cel mai bine in media hunedorene din ultimii 20 de ani. Daca pe mine m-ai tras de par la a doua emisiune pe ele mai lasa-le. Cred ca sunt mai tinere ca mine. Au valoare, iti zic eu. Stii tu prea bine ce pot eu sa intuiesc. Da mi se par un pic speriate. De tine oare? Cine nu e speriat de tine oare? Oricum ar fi, una din ele cel putin, va ajunge departe, acolo sus unde numai tu stii sa arunci pe cineva. Zi-le din partea mea sa fie mai relaxate ca tu nu ai mancat pe nimeni. Si fii bun, nu mai striga la ele cum faceai cu mine. Sa aveti bafta si daca aveti nevoie de ajutor, strigati, nu sunt departe. Cu dor de Radio Color.
C

Reply
Marcel Dubar
1/28/2010 11:29:55 pm

V-am ascultat emisiunea de ieri pe noul vostru site si va rog sa ma credeti ca am sufletul tare strans cand va spun ceea ce va spun. Vad ca nu ati bagat-o in colectia voastra pe net. Poate ca bine ati facut. Atat de triste mi-ati parut, atat de neinspirate, atat de searbede in ceea ce ati comentat incat aproape mi-a parut rau ca v-am laudat asa de mult in prima mea interventie. Vorbeati parca erati la gradinitza cu vocea ba gatuita ba ragusita. Aproape ca nu v-am recunoscut. Muzica aleasa insa a fost buna. Poate ca ar trebui sa vorbiti mai putin, pentru ca emisiunea sa fie cu adevarat buna sau poate, cine stie, sa i schimbati cumva formatul. Asa ca nu va suparati ca va spun dar cred ca un pic de mobilizare nu v-ar strica. Cu sinceritate acelasi, Marcel

Reply
Ramona-chicago-
1/29/2010 12:06:36 pm

Dragile mele , chiar daca uneori mai faceti gafe in exprimare sau cuvintele nu iasa asa cum ati dori voi sa sune, SUNTETI MINUNATE se "simte" ca puneti suflet in ceea ce faceti ,iar prin emisiunea voastra ati "trezit" amintirile unei epoci apuse , o reinviere a acelor vremuri LA MAI MARE, fetelor!!(din greseli se-nvata)
"Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent"-Victor Hugo-
"Muzica exprima tot ceea ce nu poate fi exprimat in cuvinte , dar pe care nu poti pastra linistea"
Va pup si va iubesc!!!!!!

Reply
camelia
2/3/2010 03:47:32 am

ma bucur mult de emisiune. chiar voiam sa ma mai culturalizez in de-ale folckului si emisiunea asta e perfecta. va doresc mult mult mult succes pt ca meritati.

Reply
Carmen & Maria
2/5/2010 04:39:26 pm

Multumim din suflet tuturor celor care ati postat comentarii.
Ne bucuram Florin, ca-ti putem aduce o parte din " casa" mai aproape.
Tie Martin, iti multumim pentru incurajari si sfaturi si promitem ca o sa tinem cont de ele.
Camelia, apreciem foarte mult cuvintele tale si e bine pentru noi sa stim ca un om ca tine intelege ceea ce vrem sa facem.
Marcel, mesajul tau a fost un dus rece care ne-a ajutat sa facem un pas in fata. Iti multumim si in masura in care vom putea o sa folosim " Briciul lui Occam".
Ramona, tu stii ca sintem pe un drum nou, pe care acum invatam sa mergem si poticnirile sint inerente. Iti multumim ca...crezi in noi.
Camelia, raspunsul tau ne confirma ca am atins cel putin un obiectiv, ceea ce ne stimuleaza pe viitor.Iti multumim.
RAMINETI in continuare linga noi!

Reply



Leave a Reply.


Google Analytics