ORA DE FOLK - 7 IANUARIE 2010
Asculta mai multe audio Divertisment

ORA DE FOLK - 22 DECEMBRIE 2009
Asculta mai multe audio Divertisment
Boby
1/11/2010 04:06:22 am

Super emisiune, fetelor mereti tot asa ca ajungeti sus de tot. Dar mai bagati si ceva folk nou, ca e mai aproape de sufletul nostru. Va pup cu un mare multzam.

Reply
simina
1/12/2010 03:52:34 am

Am gasit intamplator aceasta emisiune. Eu am trait si bunele si relele acestui cenaclu. Am si plans am si ras, m-am intristat dar m-am si indurerat. Dar atunci era singura alternativa de a face altceva decat a te imbeciliza. Da, l-am cantat pe Ceausescu dar fara acest cant nu puteam sa ma emotionez cantand pe Avram Iancu.L-am injurat pe Paunescu pentru ca ne ridica in picioare sa aplaudam cu manile ridicate in cinstea carmaciului, dar mi-au asudat palmele acompaniind acordurile lui Vintila, lui Tudor Gheorghe, sau ale Andei Calugareanu. Am platit scump sau am primit de gratis ? Poate voi fetelor care undeva intr-un oras uitat de lume v-ati gandit sa readuceti pe tapet muzica folk ne veti spune asta. Sa va tie naravul cat mai mult. Ati castigat doua ascultatoare, pe mine si pe fiica mea de 14 ani. Va iubesc mult pentru ceea ce faceti.
Simina Vasile- Toronto - Canada

Reply
Carmen & Maria
1/12/2010 10:35:16 pm

Multumim Boby si Simina pentru cuvintele de incurajare si va asteptam sa ne fiti aproape si la editiile ce vor urma.
Carmen & Maria

Reply
Dubaru Marcel
1/13/2010 04:26:23 am

Eu sunt un pasionat de muzica folk si cautand pe net muzica de acest gen am dat de ora voastra de folk. Dupa voce nu sunteti prea in varsta sa fi trait epoca de aur a folkului, dar dupa ceea ce spuneti se vede ca sunteti meseriase in materie muzicala. Va rog dezlegati enigma. In jurul carei varste va invartiti, ce vreti sa faceti din aceasta emisiune si daca putem asculta radioul vostru pe net. Multumim frumos daca ne veti raspunde.
Marcel si Lacramioara Dubar din Targoviste

Reply
Sisel Bogdan
1/13/2010 05:26:11 pm

Emisiune super faina. Fete super destepte. Or fi si faine? Repertoriu de exceptie, structura profesionista, curaj si ambitie. Cam asta am constatat ascultand emisiunea voastra. Este insa loc si de mai bine. Daca va tineti de treaba mai departe, eliminand greselile inerente unui debut, veti deveni intr-o zi vedete.Bafta multa in continuare si va anunt ca ati castigat un fan. Poate am norocul sa fiu chiar primul.
Bogdan

Reply
1/13/2010 05:26:12 pm

sincer sa fiu am ramas placut surprins de commenturile referitoare la Ora De Folk...pentru marcel si lacramioara va spun ca puteti asculta Radio Color Orastie online daca accesati sectiunea dedicata acestuia pe site. chiar daca suntem intr-un oras uitat de lume asa cum spune simina, sincer daca in toate radiourile ar fi atmosfera care exista aici, si anume cea de familie si nu doar un simplu serviciu atunci ar fi ceva, iara naravu credeti-ne ca ne tine atata timp cat voi existati. va multumim.
sorin mocan - Radio Color Orastie

Reply
Carmen & Maria
1/17/2010 12:57:06 am

Multumim Marcel si Lacramioara pentru cuvintele frumoase si mai ales pentru interes. Ne bucuram sa gasim oameni interesati de ceea ce pentru noi a devenit o pasiune.Intr-adevar nu am trait acea "epoca", desi ne-am fi dorit si credem ca am fi avut o sansa in plus pentru dezvoltarea intelectuala. Trecutul nu este de aruncat tot,iar noi incercam sa dezgopam ceea ce ni se pare valoros.Ni se pare de bun simt ca generatia noastra si cei care vin dupa noi sa se loveasca fie si tangential de mostenirea lasata cu sacrificiu de cei pe care incet, incet îi uităm...Cam asta vrem să facem şi dacă reuşim sau nu, rămîne să decideţi voi. :)avem 27/29 ani "tînăr d-nă tînar".

Reply
marius
12/12/2011 05:17:54 am

Suntem la sfarsitul lui 2011 si inca nu ati facut nimik sa se poata asculta radio color Orastie si online....

Reply



Leave a Reply.


Google Analytics