Reloaded!!

    Dupa o lunga pauza si multe critici din partea prietenilor ca am lasat balta site-u, cu mii de scuze va spun ca promit cat mai multe materiale numai bune sa "gadile" ochii vostri in mod cat mai placut.
    Pentru inceput am gasit de cuviinta sa mai lucram un pic la logo nu de alta da era cam invechit.

Pentru Fratica de la Valcea!

    Cu mii de multumiri pentru tot ceea ce ai facut pentru noi, te saluta Sorin, Sorin(Unguru) si bineinteles Adelina.

Picture

Gaina lu' Fratica

fratica_de_valcea_-_pusca_si_cureaua_lata.mp3
File Size: 812 kb
File Type: mp3
Download File

    Mare nunta mare a avut loc la sfarsitu' lu' iulie la Ramnicu Valcea! Uram cu ocazia asta si noi Casa de Piatra prietenilor nostri Denisa si Cristi!
    Sincer nu m-am putut abtine sa nu-l pun pe site si pe Fratica a nostru din Valcea ce a prestat un show de zile mari la traditionalul eveniment cu Gaina. Si ca bonus aveti si o sonerie mp3 cu el cantand "Pusca si cureaua lata."

Inchis la non-stop

    Romania, tara tuturor posibilitatilor! Numai la noi se intampla asa ceva, venind de la o nunta la 4 dimineata, gasesc magazinu "unantruna", inchis. Tare!!!

Dansez pentru tine- Sezonu 2

    Sau mai bine zis: "Senzational!!!!!!!!!!" - in premiera mondiala cei care au stat tot timpu in spatele camerelor video si foto, adica io si Unguru meu, dansam de ne spargem pe o lautareasca. Altadata nici nu mai prindeti ocazia sa ne vedeti!

sibiu 28 iunie 2009

nu are nici un rost sa scriu o adevarata polologhie asupra acestor poze...in sensul ca ele trebuie vazute ca atare: "my life, my friends...happy times"!

excursie mada 6-8 iunie 2009

     ce sa mai zic...3 zile extraordinare petrecute alaturi de prietenii de la ATM KOGAION, din care cu cea mai mare mandrie fac parte, si o parte din copiii de la CLCT Orastie. Vizionare placuta!

Dansez Pentru tine Pricaz

Deja celebrul personaj de pe acum vedeta, doamna Victoria 'lu Olea, revine in forta cu un nou show de data aceasta la Dansez pentru tine!!!!!

Megastar Pricaz

    No, treaba fainai  aici...Prezent cu filmarea la un majorat in Pricaz am avut deosebita placere de a inregistra una dintre cele mai tari voci ale Romaniei...doamna Victoria 'lu Olea cum i se mai spune...extraordinar domle.

.

Figo Style

    Moment artistic din cadrul Spectacolului "Toti pentru Darius".
    A trebuit sa il pun pe sait ca de nu imi sareau in cap fetele de la "Figo Style":))


.

Toti pentru DARIUS

martie 2009


.

Prislop - Final Destination!

     Momente extraordinare petrecute intr-un weekend la o cabana la Prislop, alaturi de o parte din Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor Orastie, si prietenii de la Asociatia de Turism Montan "Kogaion" Orastie.


.

Recul - Doar o umbra

Trupa hip-hop din Orastie. Videoclip made by Alucahsheroo.


.

Ioana - "Pe pamant avem de toate si mai bune si mai rele"

Campanie umanitara - aprilie 2008

"Simt o bucurie teribilă să mă aflu aici, alături de atât de mulţi copii minunaţi. Nu am mai fost demult la Orăştie, dar e întotdeauna o plăcere să vin aici", Mircea Vintilă.
"Ioana impresionează prin cazul ei nefericit. Este un copil simplu, dar cu multe trăsături pozitive, care o vor ajuta mereu în viaţă", Maria Buda

Google Analytics