Neboisa
2/5/2010 12:08:43 am

A simţi nu este posibil daca astăzi simţi la fel cum ai simţit ieri. Trebuie să fie mereu "altfel", în zborul nostru spre desăvârşire. Dacă oamenii n-ar avea aşteptări, n-ar mai critica... Curaj !

Reply
Daniel
2/5/2010 01:09:08 pm

Daca va plac doar pupaturile in fund si linguselile siropoase gen nebosia, treaba voastra. Da nu-i etic si moral sa stergeti comentariile care nu va menajeaza. Vorbiti cumva clar? Vorbiti bine limba romana? Nu va balbaiti? Nu va hliziti? Asta era esenta la ce ziceam eu in misiva trecuta. Ca nu va duce capu si gata. Si v-am mai zis lasati muzica sa curga. Is oamenii mai castigati. Da daca faceti emisiune numai pentru nebosia atunci tac si ma retrag.
D

Reply
Carmen & Maria
2/5/2010 04:13:30 pm

Multumim Neboisa pentru incurajari, iar pentru tine Daniel avem un mesaj clar: nu amesteca lucrurile, stim cine esti, scrie unde te-ai obisnuit sa o faci de 2 ani incoace. Numai bine.

Reply
2/5/2010 06:35:51 pm

Pana acum nu m-am bagat in toata povestea asta desi ar fi trebuit sa o fac demult...
In primul rand ma adresez lui Daniel: ma bucur de faptul ca imi vizitezi site-ul si lasi commenturi...problema e ca tu vorbesti de incultura si alte chestii pe care le imputi realizatorilor emisiunii...crede-ma nimeni nu-i perfect. Dar de la a-ti lasa un punct de vedere la a vorbi ca la usa cortului ma face sa cred ca nici pe tine nu te duce capul la mai multe. E democratie nu iti place nu asculta, exista alternative. Sa stii a mie nu mi-e greu sa dau un click si sa iti sterg commenturile nu pentru ca le denigrezi pe Carmen si pe Maria, ci pentru ca nu accept mahalagisme la mie pe site, si indferent de ce va fi voi continua sa gazduiesc emisiunea online de vreme ce sunt producator al acesteia.
In al doilea rand Carmen si Maria: da-ti dovada de intelepciune si aprecia-ti laudele unora si incerca-ti sa fructificati criticile altora. Nimeni nu s-a nascut iluminat dar fiecare trebuie sa invete din greseli, nu sa dea din coate cand cineva te critica...
Respecte.

CEL CARE ISI DA SILINTA...

Reply



Leave a Reply.


Google Analytics